Rólunk

RÓLUNK:

 

Hatodik Sebesség Autószervíz Kft.

Cégünk 2006 első negyedévétől működteti Mándokon 8 állásos autószerelő műhelyét, ahol márkafüggetlen személygépjárművek és 3,5 t-ig tehergépjárművek szervizelését, javítását, karbantartását végezzük. 

Az elvégzett munka minőségét garantálja valamennyi munkatársunk szakmai felkészültsége, folyamatos továbbképzése, a meghatározó munkafázisok visszaellenőrzése és folyamatosan fejlődő technikai hátterünk.

 

 

FEJLESZTÉSEINKNEK KÖSZÖNHETŐEN:

Saját vizsgaállomásunkon végezzük személygépkocsik, kisteherautók, utánfutók, műszaki vizsgáztatását, eredetiségvizsgálatát.

Saját telephelyünkön megépítettük az autószerviztől különálló gumiszervizünket. Személy, kis-teher, tehergépjárművek, mezőgazdasági erő- és munkagépek gumiszerelését, javítását tudjuk vállalni.

Telephelyünk fekvési és méreti  adottságainak köszönhetően tehergépjárművek (kamion szerelvény), mezőgazdasági vontatók és nagyobb méretű gépjárművek  könnyedén megközelíthetik, beállhatnak telephelyünkre. Biztonságos parkolási lehetőséget tudunk e járművek számára is biztosítani, míg a megrendelt javításra, külső mosásra, alvázmosásra, gumiszervizre várnak.

Kézi autómosónkban, kültéri kiemelt aknánkon lehetőség van a személy, kis-teher, tehergépjárművek, mezőgazdasági erőgépek, rakodógépek alvázmásására.

 

TELJESKÖRŰ KISZOLGÁLÁS!

MINDEN AMI AUTÓ! 

 

 

MIÉRT ÉRDEMES GÉPKOCSIJÁT NÁLUNK JAVÍTTATNI?

Minden általunk végzett szolgáltatáshoz biztosítottak a technikai és műszerezettségi feltételek, rendelkezésünkre állnak a folyamatosan frissülő gyári javítástechnológiák és előírások, a szakszerű javításhoz elengedhetetlen mérési és előírási adatok. Szereléshez kizárólag speciális, a javítási folyamatnak megfelelő célszerszámokat alkalmazunk.

Alkatrészek azonnal, raktárról! Mi más lehet kényelmesebb, ha levesszük válláról az utánajárás gondját? Minőségi alkatrészek kedvező áron!


 

2016 nyarán alkatrészboltunk telephelyünkről (Mándok, Jókai utca 23.) városunk központjában található (Mándok, Vasút utca 1.), több mint 300malapterületen fekvő üzlethelyiségbe költözött. Termékeinek széles választéka felöleli az útjainkon futó európai és japán autómárkák  csaknem valamennyi alkatrészét.  MTZ, IFA alkatrészeket is nagy választékban talál üzletünkben. 

Üzletünk termékkínálatát a piaci igények kielégítése érdekében munkaruházat értékesítésével is kibővítettük. A munkaruházat értékesítése majdnem hogy azt mondható, megkövetelte a munkaruhák feliratozását. 2017-ben már saját kis dekorációs műhelyünkben készítettük a munkaruhák feliratozását.

A folyamatos fejlődés minden területen igaz ránk. Ennek bizonyítéka, hogy dekorációs műhelyünk kinőtte magát. Tudjuk vállalni, munkaruhák feliratozását, direkt pólónyomtatást RICOH RI 1000 pólónyomtató segítségével, egyedi ajándéktárgyak készítését, sport mezek feliratozását stb. 

 

SZOLGÁLTATÁSAINKKAL ÁLLUNK AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE!

A Hatodik Sebesség Autószerviz Kft. legfőbb célja a minőségi szolgáltatás és a kedvező ár egyensúlyának folyamatos fenntartása.

 

 

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG - FELSŐFOKON!

Kellemes böngészést kívánunk honlapunkon és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!